Tone Dinesen

Kommunikasjonsrådgiver | NLP | Helsecoach

Tone Dinesen (cand. san.)  og arbeider med organisasjonsutvikling, lederutviklingsprogrammer og utdannelser. Hun har kompetanse og erfaring i problemstillinger som omhandler stress, traumer, utbrenhet, angst og panikkangst.

Hun tar i mot personer for personlig utvikling/coaching og har oppdrag innen konflikthåndtering, undervisning og utdanningsprosesser i oftenlig sektor og i næringslivet.
 

På messen vil hun holde flere av sine svært informative, nytenkende og vitenskapelig basbaserte men gansk oppsiktsvekkende foredrag! 

Telefon:

E-post: post@ssch.no

Hjemmeside: sshc.no

Eirik Myrhaug

Samisk Noaidi/ Sjaman | Forfatter | Healer

Eirik Myrhaug er same, healer og sjaman. Han vokste opp i enkle kår i Gratangen i Sør -Toms og utdannet seg til ingeniør og arbeidet for Skanska og Norges Vassdrag og Elektrisitetsvesen, for siden å bli NVE-ingeniøren som ble ledende i sultestreiken mot Alta-utbyggingen i 1981.

Eirik viet seg deretter til å utvikle en økologisk økonomisk modell som vant stor anerkjennelse og han er regnet som pioner for dette i Norden. 

Etter 1992 tok han fatt på sjamanarven fra sine foreldre, skapte kursrekken “Sjamanhealing” og ble kjent som sjamanen som stoppet stormen i nord.

Han har hjulpet tusenvis av mennesker med nær og fjernhealing og har utdannet mange healere.

I 2008 kom Eirik på andreplass i TVnorges "Jakten på den 6. sans". 

På messen vil han bla. selge sin bok, holde foredrag - samt lede ÅPNINGSSEREMONIEN fredag kl. 18.00.

E-post: eirik@livstreet.com

Hjemmeside

Dr. Henning Hai Lee Yang

Kinesiske spådomskunster
Dr. Henning Hai Lee Yang er også blitt kalt "verdens beste spåmann» (av BBC)  

 

Han ble født i Hong Kong – og kom til Norge som 11-åring.Han lærte tidlig å lese menneskers ansikter, kroppsspråk og hender og har siden utviklet sine evner.

 

Henning er ekspert på I Ching, kinesisk astrologi, hånd og ansiktsanalyse samt Feng Shui - og er etterhvert blitt også en meget kjent og etterspurt "mediaskikkelse".Han har forfattet en rekke bøker.

 

Og sin Dr. tittel bærer han med rette (ingeniør)

E-post: yangz@yangz.com
Hjemmeside: yangz.com

Lenes Soul Of Zaria

Klarsynt rådgiver og Lysarbeider
Mine evner  er medfødte, men først i voksen alder har  jeg tatt de i bruk for fullt. Som barn så og hørte jeg mye, men fikk beskjed om at slikt snakker man ikke om.  Jeg elsker å jobbe med energier, og kaller meg like gjerne energi- eller lysarbeider.
 

Mitt mål og fokus er å hjelpe andre, spre lys og kjærlighet, slik at flere kan oppnå sitt høyeste potensiale  i livet. For du er ment å ha et godt liv, uansett hva ditt ego og din frykt måtte fortelle deg. 

Soul of Zaria holder til på Råholt i Eidsvoll, Akershus. Jeg tilbyr timer via telefon og Skype. Bor du i nærheten, kan jeg også komme hjem til deg. 

Jeg jobber fulltid som IT-supportkonsulent, men jobber med Soul of Zaria i tillegg. På  Facebook, får du med deg mine ukentlige kortlegg på søndager, samt at jeg og tilbyr gratis fullmåne-healing til alle gruppemedlemmer ved fullmåne.

 

Alle mine tjenester kan foretaes via Skype, så ikke vær redd for å ta kontakt også etter messen! Avstand er ingen hindring.

Telefon: 40 47 24 85

E-post:   soul.of.zaria@gmail.com
Hjemmeside: soulofzaria.com

Sonny Hege Tuven

Klarsynt veileder | Helbreder

Sonny Hege er:
–  Godkjent Spirituell healer (med diplom)
–  33 års erfaring som veileder.
–  Medfødt klarsynt.
–  Anvender også bordkort/vanlig kort.
–  Foretar «husrens».
–  Kan se/kommunisere med åndeverdenen.

Alt dette er Sonnys hverdag - og hun kontaktes hyppig for hjelp med et hun kan, og ofte av folk fra faktisk ganske fjerne land.

Hun har også bilder som hun har tatt av ånder, eller astrallegemer - f. eks. av barn som ikke er der når bildet er tatt osv.

Telefon: 901 08 463
E-post: sonny_tuven@hotmail.com

Anita Biong

Sjamanistisk rådgivning | NLP | Healing
Anita Biong praktiserer følgende behandlingsmetoder:HealingKlarsynNLPSjamanhealingSpirituell veiledningTidslinjearbeidVeiledningHun har over 25 års erfaring i arbeide med mennesker, enkeltvis og i grupper.Anita er opprinnelig fra Finnmark og kommer fra en familie som i mange generasjoner, både har praktisert klarsyn og healing, på den gamle måten som idag kalles sjamanistiske spådomstradisjoner.

Telefon: 67 14 26 70 - 986 90 692

E-post: mariebio@online.no

Albert Param Tobiassen nesland

Aura | Medium | Healer
I sin søken har Albert Param  tatt utdannelse innen ulike former for healing – som FREO massasje, mediumskap, NLP, tradisjonell kinesisk medisin (TCM), sjamanisme (i Norrøn og indiansk tradisjon) og ikke minst: TDMC’s Therapy & Coaching.

Param har tideligere vært ordinert buddhist munk en tid, ved Bugaku-ji tempel i Norge. Østens verdier og livsstil satte sitt preg. Zen er en del av hverdagen og selve livet hans og den viktigste lærdommen ble eksistensen av «her og nå» – og respekt for alt levende! Troen på en allmektig Gud er helt essensiell, og det er i takknemlighet at Param og hans medhjelpere vier sitt liv til å være en kanal for å hjelpe andre. Leve ”Guds ord i praksis!”

Telefon: 46661760

E-post: paramolsen@hotmail.com

Hjemmeside: param.no

NEVROFLEX

NEVROFLEX METODEN GIR EN
Optimal aktivisering av nervepunkter!
Rask forbedring!
Optimalt resultat! 

 

Kjernen i NevroFlex behandlingen er apparatet Nevrotapper som er utviklet og designet i Norge for å gi nervesystemet en optimal stimulering og aktivisering.
Ved Wenche Wehus og Peder R. Køltzow

 

Det unike med apperatet ligger i tapping-mekanismen som stimulerer nerve-punktene og nervereseptorene på en ny og effektiv måte. Mekano-reseptorene i nervepunktene stimuleres av tappingpulsen fra apparatet som omdanner bevegelsesenergi til elektriske pulser som sendes ut i nervebanene.

 

Denne pulsstimuleringen bidrar til å løse opp blokkeringer og øker energi-tilgang og flyt i nervebanene. NevroTapper stimulerer mange flere nerve-reseptorer enn det man klarer med hender/ fingre, da den jobber på med mekaniske pulsfrekvenser som dekker et mye større område. Den bruker minimalt med smertereseptorer som gjør at man opplever behandlingen som behagelig.

Her link til informasjonsvideo

Telefon: 91802290
E-post: wenche.wehus@nevroflex.no
Hjemmeside: nevroflex.no

AlternativBox

Nettbutikk | Klarsynt rådgivning

AlternativBox er en nettbutikk med mye fint innen alternativ og holistisk helse.
I vårt sortiment kan du finne bl.a.:
Røkelser, syngeboller, bøker, tarot-kort og andre kort, steiner og krystaller, pendler, englefigurer, steinlamper, smykker og mye mere.
 

Vi kommer sammen med "Lysteamet fra Nord" - helt ifra Verdens Nordligste by, Hammerfest,  hvor vi i tillegge har en dyrebutikk med alt det beste for de firbente kjære, også økologisk for. 


Innehavere av AlternativBox og Dyrebutikken er
Mona Johansen og Elisabeth Johansen
Vi er mor og datter med samiske aner - og i arv har vi fått både god intuisjon og klarsyn. Derfor kan vi også tilby deg en slik tjeneste, om du skulle ha behov for det.
 

Telefon: 90776657 - 909 25 441
E-post: post@dyrebutikken-nn.no
Hjemmeside/ nettbutikk 

AlternativKistens butikk

Alternativ Kistens Butikk ved Tore Severin Who-ha-li Solli, 

er en smykkebutikk som for det meste selger Tores egendesignede og håndlagede smykker.

Det er lagt stor vekt på å bruke bein, naturmaterialer og -smykkesteiner samt krystaller. Her kan du finne det meste, også alle slags håndlagde dyr/kraftdyr. 

Tore skriver barnebøker og maler også naturbilder!
 

Blant smykkene vil du også finne en del "dodji", dvs.  samisk håndtverk og kunst.

Et av Tores kunstverk har vært på utstilling i Oslo rådhus.

 

Tore er sav samisk slekt fra Skånland/ Troms fylke.


Telefon: 95 52 89 59
Hjemmeside/ nettbutikk 

Sabina Wa-ya

Klasyn | Medium | Sjamanisme

Sabina er født halvt Cherokee - og jobber innen den tradisjonen sjamanistisk, som medium og healer. Hun bruker også sin indianske arv, til å holde seremonier, trommereiser og finne kraftdyr - og dette med kraftdyr er noe hun legger stor vekt på i sitt arbeide med mennesker.

 

Sabina oppdaget sine evner allerede som barn - og har siden, i voksen alder, brukt de til å veilede og formidle budskap ifra andre siden.

 

Som healer er hun sertifisert gjennom Norsk Healerforbund.


Telefon: 95 52 89 59

Please reload

Kontakt telefon:
47 94 11 22 11
post@kulturverkstedet.no 

STELLA POLARIS

PRODUKSJONER

Postboks 195,
9335 Øverbygd

© 2016 by Kulturverkstedet -  webmaster: Anita Diana Boucht - Proudly created with Wix.com