MELD DIN INTERESSE FOR Å DELTA PÅ GRO-HELENS KURS
 HER!
Du vil innen kort tid  få svar på din henvendelse!
 

Kurs i mediumskap

TROMSØ 14. - 15. april

 

Peripheral Centre,
Barduvegen 29

LA OSS DANSE MOT VÅR!! Kurset "MOT HØYERE BEVISSTHET" er om å mestre URKRAFTEN som våkner når du ikke lenger holder tilbake!

- Du har alt du trenger - nå kan lære å bruke det på en annen måte
- Når du møter tomhet og kaos samtidig er du på rett vei
- Oppdag en helt ny dimensjon av deg selv
Dette er et kurs som setter Mediumskap i et nytt perspektiv!

OM KURSET:
For det første - du trenger ingenting annet til kurset enn et ønske om om å komme videre fra det ståstedet og den innsikten du har! Alle har vi forskjellige motiv og behov, og du vil få det du kan ta imot og forvalte for din vei videre! 

Vi har tatt et stort steg videre nå og tiden hvor vi brukte all vårt tid på å rydde og prosessere fortiden, er et tilbakelagt stadium for mange av oss, vi orker ikke mer, vi vil videre for å gjenoppdage det vi glemte for å kunne komme hit og oppleve dette jordelivet igjen, være tilstede akkurat her og akkurat nå når nye dører åpner seg. 

Det innebærer ikke at vi kan putte alle erfaringene våre i bokser og gjemme dem på et mørkt sted, det betyr ikke at vi kan late som om vi har gjort oss ferdig med fortiden, men det innebærer at vi får god drahjelp nå når vi skal løsne de siste trossene som forbinder oss med den trygge havnen vi trengte mens vi våknet og gi oss fremdrift så vi kommer oss ut i åpent farvann igjen. 

Det høres så enkelt ut, dette at den vanskelige overgangen er over, men min erfaring er at det å ta i bruke en høyere bevissthet, kan være utfordrende, nettopp fordi vi blir litt usikre når tauene løsner, for vil jeg klare det, er jeg sterk nok, kan jeg nok, er jeg egentlig rede til å stå på egne ben, hvem blir jeg nå og ikke minst; Hvor er det jeg skal?

I kjølvannet av alle disse spørsmålene dukker det opp en indre konflikt mellom tro og tvil, for er det virkelig mulig å legge ut på denne reisen eller er det bare en umulig drøm jeg har, er det noe galt med meg, kommer jeg til å mislykkes, er dette det rene vanvidd, bør jeg klamre meg fast og be noen om å stramme knuten igjen så jeg kan holde fast litt lenger?

Det er utfordrende dette, å gå først i rekkene, være stifinner og operere uten kart og kompass slik vi er vant til. Men vi har alt vi trenger for å gjennomføre dette som klinger som en stille bønn i vårt eget indre, eller som noen ganger dukker opp som et øredøvende brøl; Jeg lengter hjem og kan ikke stanse før jeg finner frem. 

På dette kurset skal vi gå nærmere inn i dette punktet hvor flere dimensjoner av oss, møtes og trekker i tauene, den ene som er modig og tror at alt er mulig, den andre som er redd, som tviler og holder fast ved det som var. Vi skal møtes sammen, for akkurat i dette øyeblikket hvor så mange av oss står litt alene i oppgaven som synes å være så alt for stor, kan vi kjenne lettelse, rett og slett ved å innse at vi ikke er alene, men at vi er mange som står sammen, som en manngard for å tråkke nye stier. Ikke etter hverandre lenger, men side om side. 

Jeg påstår at det er enkelt og nekter å gi meg på det, det handler bare om å ta i bruk en høyere bevissthet og det skal vi oppdage på dette kurset, vi skal rett og slett gå inn i det magiske øyeblikket hvor vi ser at det umulige er mulig og ta med oss den erfaringen videre, for har vi kjent følelsen en gang, kan vi når som helst hente den frem igjen. 
VELKOMMEN!
Jeg ser frem til en helg sammen med DEG hvor jeg skal undervise i tematikken - og hvor du også vil få rikelig anledning til å trene deg i å bruke egne evner. Stikkord: Trommereiser - Kanaliserte meditasjoner - Mediumsirkler - Individuelle beskjeder - Verktøy og teknikker - utvikling av egen evne.

KURSPRIS:
Kr. 3950,-
Prisen er inkl. kaffe/te og "småmat" i kurstiden.
Lunsj kan medbringes. De som ønsker kan gjerne gå sammen med meg til et godt sted i nærheten av kurslokalet.

PÅMELDING:
Send sms eller ring for informasjon: 94112211
E-post: post@kulturverkstedet.no

Dagsplan:
Begge dagene kl. 10.00-18.00
2 mindre pauser og en 1-times lunsjpause.
Møt opp fra kl. 09.30 for innsjekk lørdag

NB! 
Det kan være greit med ledige klær og innesko/tøfler eller lignende. 
Det er et danse
studio hvor "skoene av policy" uansett råder! 

Spørsmål? bare ta kontakt med Anita - tlf. 94112211 eller
post@kulturverkstedet.no

GRO-HELEN TØRUM

Kurs og FOREDRAG

Cosmic Hymn - Egil Fylling
00:00 / 00:00

Kontakt telefon:
47 94 11 22 11
post@kulturverkstedet.no 

STELLA POLARIS

PRODUKSJONER

Postboks 195,
9335 Øverbygd

© 2016 by Kulturverkstedet -  webmaster: Anita Diana Boucht - Proudly created with Wix.com