MELD DIN INTERESSE FOR Å DELTA PÅ GRO-HELENS KURS
 HER!
Du vil innen kort tid  få svar på din henvendelse!
 

Kurs i mediumskap

OSLO 24. og 25. februar

HumaNova senteret  - Baldersgt 11.


"Velkommen til en helg sammen med meg hvor jeg skal undervise i mediumskap hvor du også vil få rikelig anledning til å trene deg i å bruke egne evner. Stikkord: Trommereiser - Kanaliserte meditasjoner - Mediumsirkler - Individuelle beskjeder - Verktøy og teknikker - utvikling av egne evner.

OM HELGEKURSET:
Vi er mange som opplever at noe endrer seg nå og at dette «noe» blir sterkere og sterkere. Vi famler i blinde og retter spørsmålene utover, for hva er det som skjer med meg, hvorfor klarer jeg ikke være den jeg var lenger?

Flere symptomer som hodepine, tretthet og leddsmerter er vanlig, endret søvnmønster og bekymringer som krever stadig større oppmerksomhet og sansene våre kan synes å gi oss stadig mer informasjon. Situasjoner vi før følte at vi mestret, virker utfordrende og der det før var orden inne i oss, oppstår det et kaos vi sliter med å forholde oss til. 

Endringene fører oss til de store spørsmålene i livet, hva er meningen, hva er det som skjer med meg, hvordan skal jeg komme meg gjennom dette, hvordan vi fremtiden se ut, hva skal jeg gjøre for å gjenopprette ro og orden? Vi utfordres på mange områder og spesielt i våre relasjoner merker vi at noe forandres, for det som skjer inne i oss, speiles raskt opp i våre møter med andre mennesker.

Stikkordet for meg har vært å miste kontroll og erkjenne at den er byttet ut med frykt for fremtiden, og at tiden skal løpe fra meg. En naturlig reaksjon på dette er å gjenvinne balansen ved å gjøre de tingene som alltid har ledet til et brukbart resultat, men i stedet for å kjenne mestring, blir det bare gjentagende opplevelser av å mislykkes. 

Denne helgen skal vi se nærmere på årsaken til at dette skjer med oss nå, vi skal se på fortiden, nåtiden og fremtiden og se om det finnes et godt system som kan forklare oss årsaken til dette som nå foregår og presentere en metode som kan være et godt emosjonelt navigeringsverktøy nå som vi tar et stort sprang videre i vår menneskelige utvikling. 

Vi vil bruke trommereiser og kanaliserte meditasjoner og generelle kanaliseringer for å åpne oss for nye perspektiver og ta i bruk enkle sjamanistiske teknikker for å sikre jordingen mens vi utvider bevisstheten. Vi skal trene på det å lese oss selv gjennom å opprette en trygg kanal, kalt den 12 strålen, som vi kan bruke og det vil bli gitt individuelle lesinger for lettere og ta fokus. I tillegg skal vi arbeide med en metode som kan sette prosessen inn i et system.

KURSPRIS:
Kr. 3950,-
Prisen er inkl. kaffe/te og "småmat" i kurstiden.
Lunsj kan medbringes. De som ønsker kan gjerne gå sammen med meg til et godt sted i nærheten av kurslokalet.

PÅMELDING:
Send sms eller ring for informasjon: 94112211
E-post: post@kulturverkstedet.no

Dagsplan:
Lørdag: kl. 10.00-18.00
Søndag: kl. 10.00.-18.00
Møt opp lørdag kl. 09.30 for innsjekk.
NB! 
Det kan være greit med ledige klær og innesko/tøfler eller lignende. 

Spørsmål? bare ta kontakt med Anita - tlf. 94112211 eller
post@kulturverkstedet.no

GRO-HELEN TØRUM

Kurs og FOREDRAG

Cosmic Hymn - Egil Fylling
00:00 / 00:00

Kontakt telefon:
47 94 11 22 11
post@kulturverkstedet.no 

STELLA POLARIS

PRODUKSJONER

Postboks 195,
9335 Øverbygd

© 2016 by Kulturverkstedet -  webmaster: Anita Diana Boucht - Proudly created with Wix.com