Kai Robert | politimester Bastian

KAI ROBERT I UNDERHOLDNINGENS                     TJENESTE I 47 ÅR!
Skuespiller
Trompetist
Sanger

Konferansier
Pedag/Kursholder

 

 Ta kontakt for booking!

Skuespilleren Kai Robert er en artist av de sjeldne - like populær i ungenes verden og til de eldre. Kulturverkstedet Nor kan tilby minst to flotte "underholdningspakker" levert av Kai Robert. Han er også en mye brukt konferansier til diverse show og arrangement. Han er også en utmerket instrumentalist på sin trompet og opptrer mye også i kirker, og på andre konsertarena. 

Kai Robert har vært med i uttalige Radio-og TV-program i inn-og utland! Dette er entertaineren, barneunderholderen sangeren og trompetisten med hele 57 platealbum bak seg, hvorav 3 av disse har solgt til GULLPLATE! Dette er mannen som også har mottatt Østfold Fylkeskommunes Kulturpris og Sarpsborg Kommunes Kulturpris for sitt virke som komponist og musiker, og for sitt musikalske samarbeide med mennesker med bistandsbehov gjennom mange år! Kai Robert turnerer ofte rundt i Europa med sine trompetkonserter, og han er også hyppig på turne i Amerika! Hans helt spesielle trompet-sound er bltt kjent i mange land! Dette er mannen som gir ALT på scena for sitt publikum!

Her følger presentasjoner av hva han kan tilby:

UNDERHOLDNINGSPAKKE 1:
Festforestilling med Politimester Bastian i Kardemommeby - en Thorbjørn Egner forestilling med høy allsangfaktor for 4 generasjoner! 
Kai Robert er den originale og "ekte" Politimester Bastian med "stemmen", uniformen, trompeten og det hele. 

Skuespilleren Kai Robert, bærer forestillingen frem i velkjent stil, sammen med den medsyngende og sprelske kapellmesteren, Trond Ivar Hansen. Forestillingen inneholder bla. de mest kjente Egner-visene som fremføres med en særdeles høy allsang -og gjenkjennelsesfaktor av barn i alle aldre.  Og selvsagt har han også trompeten sin med seg!  

Thorbjørn Egner er for et verdensnavn å regne, kjent og kjær i de fleste land og kulturer. Dette blir også understreket ved suksessen forestillingen har når den er på turne i USA.

Velkommen til hele familien, gjerne sammen med beste-/oldeforeldre. Ja, for hvem har ikke et forhold til Kardemommeby og Hakkebakkeskogen med deres innbyggere!  Det blir også et møte med den alltid energiske «Energiklumpen» som finner på de rareste ting.
Forestillingen er flittig brukt av "Den kulturelle skolesekken"

UNDERHOLDNINGSPAKKE 2:

"DET ER LOV Å VÆRE BLID!" 
KAI ERT SOM JENS BOOK JENSEN - er en uhyre populær forestilling spesielt for den litt eldre garde. Forestillingen går for fulle saler hvor den enn er.  Og den er også hyppig brukt av "Den kulturelle spaserstokken".