UTSTILLERE HØNEFOSS 2016   

Veronica Rubaninska

Håndlagde, egendesignede såper og mye mere laget av økologiske, rene og naturlige råvarer! En opplevelse for din kropp, men også for ditt sinn! Ellers har Veronica egne produserte Smykker
Klær. Malerier. Interiør.
 

"My products are coming from the nature and recyclation, all through the heart and hands of a proffesional designer with a big love for whole the Mother Earth. Original Handmade Love Nature Art Heart Colours"

Telefon: 950 16 238

E-post: werryrubs@yahoo.com

Sirkeltrening for sjelen

HULDREHAUGEN | RANJA


Huldrehaugen har i en årrekke tilbudt kurs og seminarer innen selvutvikling, nettverksbygging, kultur og ledelse. Tidligere år har samarbeidet med Kulturverkstedet Nor sine messer innbefattet alt fra rolle som assisterende messesjef til foredrag og hjemmesidesnekring, Messehelgen på Hønefoss blir derfor en ny erfaring for oss, da det blir første gang med stand. Kom innom! Vi inviterer deg med på en spennende reise inn til kjernen av den du er.

 

SIRKELTRENING FOR SJELEN

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Sirkeltrening for sjelen, hvor vi øver på å foreta intensjonsreiser, trener opp sinnet til å la sjelen ta regien og til å forstå det vi opplever. Reisene ledes enten av trommen, sangen, ordet eller stillheten, og det har ingen betydning om du har vært med på sirkeltreninger før eller ikke. 

 

Vi deler opp helgen i to uavhengige økter, én på lørdag og én på søndag (se messeprogrammet for tidspunkt). Det vil selvsagt være en fordel for deg om du har anledning til å bli med begge dager, men det er ingen betingelse. 

 

Pris: Vi baserer oss på gaveøkonomi, det vil si at du betaler det du mener det er verdt. Pengene går prosjektet "Under dobbel stjernehimmel" (se nedenfor).

 

TENN ET LYS FOR MODER JORD

Lørdag kveld blir det anledning til å tenne et lys for Moder Jord, hvor dine ønsker og bønner for fremtiden gis liv gjennom lyset fra flammen. Seansen ledes av RANJA, som benytter non-verbal messing som virkemiddel.

 

BOKHYLLA

Det vil bli mulighet til å få kjøpt bøker av Ailo Gaup, Michael Harner og Johan Turi her, for den som kunne tenke seg det (100-250kr). Husk kontanter!

 

UNDER DOBBEL STJERNEHIMMEL

Alt overskudd og donasjoner i forbindelse med vår aktivitet her på messen er øremerket komponering og innspilling av musikk basert på Ailo Gaups dikt, og vi er dypt takknemlige for hver krone som ruller inn og som er med på å gjøre denne plateutgivelsen til virkelighet. Stor takk! 

 

Det blir også gitt anledning til å registrere seg for å motta e-posttilbud med VIP-tilbud for dere som gir direktedonasjon. Medvirkende på platen er Sarakka Gaup, Frode Fjellheim, Karl Seglem, Stein Villa og RANJA.

Hjemmeside: huldrehaugen.no

IRIS

Fotsone, Reader, Healer, Coach, Enneagram kurs
 
Jeg heter Iris Jensen-Holmenes. Jeg er født og oppvokst i Harstad. 

Jeg har jobbet mesteparten av mitt liv innenfor IT som leder, men har så langt jeg kan huske hatt sterke dragninger innenfor det alternativet. Jeg har en sterk intuisjon og har i årevis vært veldig nysgjerrig og søkende. Jeg har tatt utallige kurs for å finne min plattform. I min søken ble jeg ledet til Fotsoneterapiutdanningen på Tunsberg Medisinske Skole. Jeg ble selv ganske forbauset over hvor kraftfullt Fotsoneterapi var på den fysiske kroppen. Da jeg satte meg ned med min første klient, var det som alle mine evner og erfaringer stemte. Den viktige biten i mitt livs søken på min rolle her på jorden, falt på plass. 

Jeg er også utdannet innen Reading og Healing på Akasha-skolen i Oslo. Dette er en 4-årig utdannelse. Jeg kan få sjels informasjon som jeg formidler under Fotsonebehandling hvis min klient tillater det. Noen klienter ønsker Healing i tillegg til Fotsonebehandling og da kombinerer jeg også dette (Reiki Healing eller Pendel). Siden jeg er utdannet NLP- og CTI Coach vil jeg også formidle hvilke tankemønstre jeg hører at mine klienter har og lære bort metoder for å endre disse. Så hos meg kan du få Fotsonebehandling med «Kinderegg» (Reading, healing og coaching) om det er ønskelig. Men du kan også velge bare Fotsonebehandling om du føler det er riktigst for deg.

Utdannelser:
•    Fotsoneterapeut
•    Grunnmedisin
•    VEKS fag (vitenskap, etikk, kommunikasjon og samfunnslære)
•    Reiki Healing
•    Pendel Healing
•    Enneagram sertifisert
•    NLP Sertifisert Coach
•    CTI Sertifisert Coach
•    Internasjonale Lederutviklingskurs Siemens
•    Pedagog fra Ludvig Maximillian Universitet München

Telefon: 476 82 984
E-post: iris.holmenes@gmail.com
Adresse: Steinvollvegen 3, 2053 Jessheim

Senter for Livshjelp

Dr. Audun Myskja
Hovedforedragsholder søndag 25. september

Audun er faglig leder for Senter for Livshjelp, overlege, spesialist i allmennmedisin, Fellow i nevrologisk musikkterapi, sertifisert Tomatiskonsulent, forfatter og musiker, med utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland

Audun Myskja har tretti års erfaring innen integrert medisin, og har arbeidet løpende med vanlig medisin, terapeutisk berøring, terapeutisk stemmebruk og musikkterapi. Han har skrevet en rekke fagbøker og har vunnet Den Norske Lægeforenings kvalitetspris for arbeid med musikk i medisinen. I energiforståelse har han blant annet vært utdannet hos den kjente irske healeren og meditasjæreren Bob Moore i Danmark 1978-1998, og har spesialisert seg i forskning over sammenhengen mellom kropp og sinn via lyd og energi.

Reidum Myskja:
Daglig leder for Senter for Livshjelp, Sertifisert Tomatiskonsulent, Homeopat, NAN med utstrakt etterutdanning innen veiledning, soneterapi, øreakupunktur, energiforståelse, blomsteressenser, naturmedisin, administrasjon og ledelse.

I tillegg til å ha administrativt ansvar for Senter for livshjelp, har Reidun Myskja hatt egen praksis som homeopat siden 1979, med veiledning og en egenutviklet, meget virksom og avansert variant av soneterapi. Hun er også spesialist på naturprodukter basert på aloe vera og er utdannet hos Bob Moore i spirituell psykoterapi sammen med Audun Myskja.

Telefon: 47 64 91 39 90

E-post: info@livshjelp.no

Hjemmeside: livshjelp.no

Latira

LATIRA
Medium - Klarsynt - Healer  - Husrens

 

Jeg heter Laila Ranvik og er ei glad-jente, men også en rolig person. Det sies om meg at jeg er flink til å lytte, og jeg opplever ofte at folk liker å dele sine historier med meg. Det å jobbe med det åndelige har blitt mer og mer viktig for meg, det er her jeg ser at en av mine livsoppgaver blir utført.

Jeg elsker å se at andre har framgang og at de lykkes. Det at vi står sammen hjelper alle, og da må vi unne hverandre glede, utvikling og lykke.
 

Mitt klarsyn og min evne til å kommunisere med åndeverdenen er medfødt. For meg er det normalt å ha disse evnene og får varsler og beskjeder fra den andre siden. Og siden har jeg nå en veldig lang erfaring som medium/klarsynt.

Jeg holder også faste mediumsirkler i mitt område, Hønefoss/Ringerike.

 

På messen vil jeg søke å hejelpe også deg med det du ønsker/trenger.
 

Telefon: 986 08 446

E-post: la.tira@hotmail.no

Hjemmeside: latira.no

Eirik Myrhaug

Samisk Noaidi/ Sjaman | Forfatter | Healer

Eirik Myrhaug er same, healer og sjaman. Han vokste opp i enkle kår i Gratangen i Sør -Toms og utdannet seg til ingeniør og arbeidet for Skanska og Norges Vassdrag og Elektrisitetsvesen, for siden å bli NVE-ingeniøren som ble ledende i sultestreiken mot Alta-utbyggingen i 1981.

Eirik viet seg deretter til å utvikle en økologisk økonomisk modell som vant stor anerkjennelse og han er regnet som pioner for dette i Norden. 

Etter 1992 tok han fatt på sjamanarven fra sine foreldre, skapte kursrekken “Sjamanhealing” og ble kjent som sjamanen som stoppet stormen i nord.

Han har hjulpet tusenvis av mennesker med nær og fjernhealing og har utdannet mange healere.

I 2008 kom Eirik på andreplass i TVnorges "Jakten på den 6. sans". 

På messen vil han bla. selge sin bok, holde foredrag - samt lede ÅPNINGSSEREMONIEN fredag kl. 18.00.

E-post: eirik@livstreet.com

Hjemmeside

Dr. Henning Hai Lee Yang

Kinesiske spådomskunster
Dr. Henning Hai Lee Yang er også blitt kalt "verdens beste spåmann» (av BBC)  

 

Han ble født i Hong Kong – og kom til Norge som 11-åring.Han lærte tidlig å lese menneskers ansikter, kroppsspråk og hender og har siden utviklet sine evner.

 

Henning er ekspert på I Ching, kinesisk astrologi, hånd og ansiktsanalyse samt Feng Shui - og er etterhvert blitt også en meget kjent og etterspurt "mediaskikkelse".Han har forfattet en rekke bøker.

 

Og sin Dr. tittel bærer han med rette (ingeniør)

E-post: yangz@yangz.com
Hjemmeside: yangz.com

Alpakka Malla

Alpakka Malla v/ Anette Weideborg
 

Vi tilbyr et sortiment klær med Alpakkaull til dame, herre og barn. Alpakka Malla er et kleskonsept som gir familier i Norge et alternativ til andre ullprodukter.

Sortimentet består blant annet av ponchoer, skjerf, sjal, ulike typer gensere og jakker, vanter, sokker, luer, vesker, sekker, lommebøker, samt håndlagde fingerdukker.

Telefon: 91654445

E-post: alpakka@alpakkamalla.no
Hjemmeside: alpakkamalla.no

Nettbutikk

Ken Crying Child Roulette

Kultur og tradisjonsbærer med sang, historier og dans
 

Ken er en aktiv ambassadør og formidler av sin kultur har han turnert store deler av Europa og verden for øvrig. Han byr på personlige historier - historier som har gått i generasjoner og som han selv har lært av sine foreldre og eldre Cree-indianere på "pow-wows".

Ken Crying Child er Ojibwe Cree indianer fra Manituba i Kanada som opptrer og formidler sin kultur via tradisjonell musikk og dans - også sammen med sin kone Malin Söderström. Og takket være den kjærligheten bor han nå i Sverige.
 

På messen er de begge å treffe på stand, hvor det også er fine produkter for salg. Ken vil ha flere opptredener, også et «Buffalo Prairie Show»

Ken sier at først og fremst er han stolt over sin egen kultur, og å være kanadisk indianer. Det er så mange unge som i dag mister sin kultur og han vill dele fra sin, både på en alvorlig og en morsom måte. I alle kulturer finnes «skøyne innslag», sier han. Dessuten vil han ikke minst formidle spiritualiteten i sin tradisjon. Med dette viser han viktigheten for alle å ta vare på sin egen kultur og tradisjon - sine røtter.
 

Se Ken lærer bort  "indianerdans" :-) 

Telefon: 0046 7309 44 152
E-post: prairiebuffalo@gmail.com

Keshe Foundation - Norge

Keshe Foundation Norge er representert ved
Vivi-Ann Sandnes Eggum | Geir Amdal  | Florin Foca

 

PLASMA: FORSTÅ DIN INDRE SKAPERKRAFT

 

Den totale forståelsen mellom spiritualitet og fast materie.  
Alt består av frekvenser og vibrasjoner, (magnetisme/gravitasjon).  
Plasma komplementerer og balanserer dine behov (energi/helse).

 

Møt oss på stand, og opplev selv. Lag din egen GANS (Gas in Nano State), nanolegering og øk din innsikt innen plasma-feltet.

 

Vi Holder foredragene (på norsk og engelsk):


1) Plasmateknologi-ta den i bruk nå! Lær hvordan!

 

2) Hvordan vi i «Keshe» jobber MED fremtidens teknologi-som faktisk allerede er her. Bli med du også!

 

3) Alkymi - tilbake til fremtiden. Bli din egen alkymist

Telefon: 90508660

E-post:   gamnesgard@gmail.com

1 / 6

Please reload

Kontakt telefon:
47 94 11 22 11
post@kulturverkstedet.no 

STELLA POLARIS

PRODUKSJONER

Postboks 195,
9335 Øverbygd

© 2016 by Kulturverkstedet -  webmaster: Anita Diana Boucht - Proudly created with Wix.com