Bli messehjelper | Medarbeider for arrangement

Ta kontakt om du kan tenke deg å bli "en av oss" på arrangement!

Ønsker du å bli medarbeider/ messehjelper for de arrangement som du ser er satt opp fra vår hjemmesidesende - send oss en melding fra kontakteposten under her! Fyll ut skjemaet og skriv hviken messe eller arrangement du vil kunne delta på. Vi må også ha din adresse - og telefonnr. Skriv også om du har noe bestemt du kan/vil utføre eller har ønsker om tildeling av jobb. Du kan også få anledning til å f.eks synge/spille om du har anlegg for dette. Det anses også som et viktig "miljøarbeid". 

Du vil alltid få svar på din henveldelse til oss! Og ved behov for din tjeneste, vil du få en kontaktperson og ellers nødvendig informasjon om aktuelle arrangement når den nærmer seg. Vi lager også en facebookgruppe for alle utstilelre og medarbeidere for det enkelte arrangement/messe. Dette for å sikre informasjonsflyten! 

Det å være en medarbeider på dette planet er å regne som frivillig innsats. Vi dekker ikke reiser eller i utgangspuktet overnattinger, men kan være behjelpelig med enten rimelig eller gratis løsninger der det er mulighet for det. Ber vi deg om tjenester som medfører utgifter før eller under et arrangement dekkes selvsagt dette. Du vil også få et lettere måltid på din vakt under et arrangement. Og selvsagt fri inngang på arrangementet de dgene det måtte vare utenom vakter, samt fordeler der de er mulige å gi.  På forhånd takk!

 

Med vennlig hilsen
Anita Diana Boucht
 &

Sabina Trældal / instruktør 
Tlf. 94112211

Success! Message received.